Spoštovani upokojenci,

 

V Normi smo poleg rednih akcij pripravili tudi 10 % popust na celoten nakup samo za vas, dragi upokojenci. Izkoristite ga lahko od 1. do 5. v mesecu.

 

Kako do Norminih popustov in ugodnosti za upokojence?

 

Popuste in ugodnosti za upokojence lahko koristite kar z Normino kartico ugodnosti, tako, da na prodajnem mestu izpolnilite tudi pristopnico za vnos statusa upokojenca in pokažete Kartico upokojenca ali zadnji pokojninski odrezek, s katerim dokazujete svoj status.

 

Če še Normine kartice ugodnosti nimate, na prodajnem mestu najprej izpolnite pristopnico za njo in nato še pristopnico za vnos statusa upokojenca.

 

Kakše ugodnosti vam prinaša Normina kartica Senior?

 

Poleg ugodnosti, ki vam jih omogoča Normina kartica ugodnosti vam zaradi statusa upokojenca pripada poseben 10% popust od 1. do 5. dne v mesecu. V tem času ne morete koristiti ostalih popustov. Ostale akcije in popusti v Normi se ne seštevajo s popustom za upokojence.

 

Na vaš elektronski naslov vam bomo občasno poslali tudi posebno ponudbo, ki velja samo za upokojence. Zato je dobro, da pripišete svoj elektronski naslov.

 

Izpolnjeno pristopnico oddajete v bio prodajalni Norma. Status upokojenca bo na Normini kartici ugodnosti zaveden najkasneje v enem mesecu. Od vnosa vašega statusa naprej lahko koristite popuste, ki jih omogočamo upokojencem.

 

Za dodatna vprašanja nas pokličite na telefonsko številko 02/ 621 44 00 ali nam pišite na norma@norma.si. Z veseljem si bomo vzeli čas za vas in odgovorili na vsa vaša vprašanja!

 

Se vidimo v Normi!

 

Z ljubeznijo,

vaša Norma

 

 

 

 

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se