Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
Best Buy Award
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

PREDAVANJE:

Načrtovanje osebnega jedilnika v novem letu 

in postavitev zdravih prehranskih temeljev

 

 

Ni pomembno, kaj jeste od božiča do novega leta, ampak kaj jeste med novim letom in božičem! Zato za vas prirejamo brezplačno predavanje v NORMI z naslovom NAČRTOVANJE OSEBNEGA JEDILNIKA V NOVEM LETU in postavitev zdravih prehranskih temeljev.

 

Predavanje bo vodil mag. Mark Budler, mentor Fitnes zveze Slovenije (pomeni, da je Mark trener trenerjev).  

 

Predavanje je namenjeno vsem, ki želite trajno spremeniti in pravilno oblikovati zdrave prehranske navade in/ali začeti z rekreativno vadbo v fitnesu ali drugem športu. Z nasveti in tematikami vas bomo usmerili v pripravo jedilnikov in treningov za novo sezono, prav tako pa vam bomo s predavanjem ponudili številne ugodnosti: možnost rezervacije brezplačnega analizno-uvajalnega treninga s krajšim prehranskim svetovanjem pri Pro-FIT Team in Normin 10% popust po predavanju.

 

Pohitite s prijavami, saj je zaradi kakovosti izvedbe in osebnega pristopa omejitev 20 mest!

 

Načrtovanje osebnega jedilnika bo zajemalo:

 

 • Sodobne prehranske in vadbene smernice: pravilno razmerje med beljakovinami, ogljikovimi hidrati in maščobami.
 • Mastna laž: resnica o jajcih, maslu, kokosovi maščobi, sadju in holesterolu.
 • Načrtovanje osebnega jedilnika: KAJ jesti, KDAJ in ZAKAJ?
 • Delno postenje namesto zajtrka: učinkovita metoda za metabolno fleksibilnost?
 • Energetski, hormonski in metabolni učinki primerne prehrane in vadbe.
 • Osnove o prehranskih dopolnilih in beljakovinskih dodatkih.
 • Diskusija s krajšim individualnim svetovanjem.

 

Predavanje z diskusijo in uvodom v individualne posvete bo trajalo približno 45 minut. Predavanje je brezplačno in bo potekalo v:

 

 

 • Bio prodajalni Norma v Celju (Prešernova ulica 25, Celje – nasproti sodišča), v torek, 16. 1. 2018, ob 19. uri. Na predavanje se je potrebno obvezno prijaviti na 03/ 620 22 18 ali preko e-naslova norma-celje@norma.si.
 • Bio prodajalni Norma v Mariboru (Žolgarjeva ulica 18, Maribor), v četrtek, 18. 1. 2018, ob 19. uri. Na predavanje se je potrebno obvezno prijaviti na 02/ 320 40 22 ali preko e-naslova norma@norma.si.
 • Bio prodajalni Norma v Ljubljani (Gosposvetska cesta 6 – dostop zaradi prenove ceste sedaj iz Kersnikove, Ljubljana), v sredo, 24. 1. 2018, ob 17. uri. Na predavanje se je potrebno obvezno prijaviti na  0590 45 500 ali preko e-naslova norma-lj@norma.si.
 • Bio prodajalni Norma v Krškem (Qlandia Krško - vhod), v sredo, 31. 1. 2018, ob 18. uri. Na predavanje se je potrebno obvezno prijaviti na 07/ 492 51 51 ali preko e-naslova norma-krsko@norma.si.

 

Vljudno vabljeni!

Norma & Pro-FIT Team

 

 

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke