Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Veliko predavanje o hormonskem ravnovesju

Bio prodajalna Norma organizira obširno brezplačno predavanje o hormonskem ravnovesju. Predavali bodo trije strokovnjaki s področja prehrane in hormonske joge. Na predavanju boste izvedeli vse o vzrokih hormonskih težav pri moških in pri ženskah ter o različnih načinih zdravljenja oziroma samopomoči.
 

Predavanje bo potekalo 31.3.2015 v Dijaškem domu Maribor (Gosposvetska cesta 89) od 17.00 do približno 19.00. Po predavanjih sledi degustacija. Na brezplačno predavanje se lahko prijavite preko obrazca na desni strani zgoraj ali na telefonski številki 02/ 320 40 22.
 

Predavatelji:


Sandi Bitenc 

 


Od 17.00 do 17.45


Sandi Bitenc se s prehrano in svetovanjem ukvarja že od leta 2006. Izobraževal se je pri strokovnjakih, kot so dr. James Lavaal, dr. Mark Schauss in Charles Poliquin iz ZDA in Kanade. Med drugim je opravil tečaje Poliquin BioSignature – najvišji nivo, ki je metoda za ugotavljanje hormonskih neravnovesij ter njihovo uravnavanje s hrano in prehranskimi dodatki.
 

Sandi Bitenc bo na predavanju predstavil, kaj so hormoni in kaj je njihova vloga v telesu, kako jih telo proizvaja, vlogo inzulina in kortizola, moške spolne hormone, ženske spolne hormone in menstrualni ciklus ter kako stres in hrana vplivata na hormone. Obetamo si lahko resnično poglobljen pogled v delovanje hormonov v našem telesu in vzroke za njihovo neravnovesje. Sandi bo spregovoril tudi o rešitvah, ki jih lahko dosežemo z zdravim življenjskim slogom.


Mateja Kreuh

Od 18.00 do 18.30
 

Mateja Kreuh je učiteljica in velika ljubiteljica joge. Skupaj je opravila kar 500 ur učiteljskih tečajev v Indiji. Leta 2014 je v Berlinu pri avtorici Dinah Rodrigues iz Brazilije opravila izobraževanje iz vseh stopenj Hormonske joge. Dinah Rodrigues je metodo razvila v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. Gre za povsem naravno metodo zaporednih vaj, ki so ciljno usmerjene na vse žleze v telesu in reaktivirajo tvorbo hormonov. Poleg tega, da vaje povišajo raven hormonov, tudi zmanjšajo simptome menopavze. Hormonska joga je odlična metoda tudi za ženske, ki imajo težave z zanositvijo, nerednimi mesečnimi cikli ter policističnimi jajčniki. Mateja bo spregovorila o tem, kako lahko Hormonska joga vpliva na delovanje hormonov in vzpostavitev njihovega ravnovesja v telesu.
 

Iztok Černe

 

Od 18.30 do 19.00
 

Iztok Černe, poznavalec učinkovin zdravilnih rastlin, bo spregovoril o tem, zakaj je od hormonskega ravnovesja odvisno skoraj vso naše zdravje. Predaval bo o vzrokih hormonskega neravnovesja, torej o stresu, anksioznosti, depresiji ter o posledicah neravnovesja - pomanjkanju energije, neplodnosti, nizkem libidu, osteoporozi, sladkorni bolezni in težavah v menopavzi. Poudarek Iztokovega predavanja bo na naravnih prehranskih dopolnilih iz rastlin, ki uravnavajo hormone ter aktivirajo optimalno delovanje. Po predavanju bomo te naravne rastline oziroma njihove plodove tudi preizkusili.
 

Brezplačno predavanje bo potekalo 31. marca 2015 v Dijaškem domu Maribor, na Gosposvetski cesti 89, od 17. ure do približno 19. ure.
 

Na predavanje se je potrebno predhodno prijaviti preko prijavnega obrazca, ki je na desni strani ali poklicati na telefonsko številko 02/320 40 22. 

S prijavo se strinjam s prejemanjem
Norminih e-novic.
 
Napaka: vpišite svoje podatke
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri