Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Presna hrana

Presna hrana

Presna hrana je izjemno zdrava. Zaradi nje boste imeli veliko več energije, saj gre za nepredelano hrano, ki je živa. Presna hrana vsebuje vse encime, ki se sicer uničijo pri visokih stopinjah. V naši spletni trgovini najdete odlično nepredelano hrano v obliki zdravih prigrizkov, bio čokolad, namazov in drugih izdelkov. Na voljo so tudi bio beljakovinske mešanice in proteini, ki so narejeni 100% organsko. S takšnimi živili, ki so veganska, ekološka in brez dodanega sladkorja, ste lahko popolnoma prepričani, da v telo vnašate zdravo hrano. Naročite preverjeno dobro presno hrano in zaživite bolje.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke