Borovnice in mandlji v čokoladi


Sestavine:
  • 7 žlic zdrobljene 70 % grenke čokolade
  • 1/4 skodelice posušenih borovnic
  • 1/4 skodelice grobo sesekljanih mandljev

Priprava:

 

1. Čokolado raztopi v parni kopeli.

 

2. Dodaj borovnice in mandlje in z jedilno žlico na peki papir zloži poljubno velike čokoladice.

 

3. Postavi v zamrzovalnik, da se strdi.

 

Deli s prijatelji!

Natisni
S kljukico soglašaš, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi tvoje podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.

Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašaš, da bomo tvoje podatke profilirali in boš prejemal le e-novice, ki temeljijo na tvojih osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se