Kvinojina pisana ponev


Sestavine:
  • 1 skodelica kvinoje
  • 1/4 skodelice prosa
  • 2 skodelici zelenjavne juhe
  • 1 žlica oljčnega olja
  • 1 rumena čebula
  • 1 strok česna
  • 1/2 skodelice zamrznjene koruze
  • 4-5 šitake gob
  • velika pest mlade špinače
  • himalajska sol
  • 1/4 skodelice mozzarella sira (pravega ali veganskega)
  • 1 skodelica kuhanega rjavega fižola
  • 2 žlici konopljinih neoluščenih semen
  • 1/2 čajne žličke česna v prahu
  • 1/2 čajne žličke čebule v prahu
  • 1 čajna žlička origana
  • 1/2 čajne žličke timijana
  • 1/2 čajne žličke rdeče paprike

Za 3 osebe.

 

Priprava:

  1. V vreli zelenjavni juhi skuhaj kvinojo in proso.
  2. Medtem pripravi zelenjavo. Sesekljaj čebulo in česen, špinačo in gobe nareži na majhne koščke.
  3. Na oljčnem olju prepraži čebulo in česen ter dodaj koruzo in gobice. Paži 3 minute, nato dodaj špinačo in sol. Kuhaj še nekaj minut.
  4. Dodaj kvinojo, mozzarello, pinto fižol, konopljina semena ter vse začimbe.
  5. Dobro premešaj in kuhaj še nekaj minut. Ugasni in pusti stati še nekaj minut, da se okusi povežejo.

 

Pojej z ljubeznijo!

Natisni
S kljukico soglašaš, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi tvoje podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.

Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašaš, da bomo tvoje podatke profilirali in boš prejemal le e-novice, ki temeljijo na tvojih osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se