Shirataki rezanci po azijsko


Sestavine:
  • 250 g shirataki rezancev
  • 5 cm košček ingverja – nastrganega
  • 1 nastrgan košček česna
  • 150 g tanko narezanega tofuja
  • 4 malde čebule / ali por – diagonalno narezano
  • 125 g zelene zelenjave (brokoli, grah ali podobno)
  • 1 čž sezamovega olja
  • 100 g pak choi (ali blitva ali špinača)
  • 1 čž črnega sezama
  • Tamari sojina omaka – po okusu
  • Čili – po želji

Priprava: 

 

  1. Pripravite shirataki rezance po navodilih proizvajalca.
  2. V ponvi segreje žličko olja, dodajte ingver in česen in rahlo popražite.
  3. Dodajte narezan tofu in pražite vse skupaj naprej.
  4. Dodajte zelenjavo in jo dušite do želene čvrstosti.
  5. Dodajte mlado čebulo (če ste izbrali por namesto čebule, le-tega dodajte že prej z ostalo zelenjavo)
  6. Začinite s tamari sojino omako.
  7. Na koncu primešjate shirataki rezance in vse skupaj dobro premešajte.
  8. Postrezite na ogretem krožniku, posujte s sezamovimi semeni in prilijte še malo sezamovega olja.
  9. Po želji dodajte malo čilija.

 

 

Postrezite z ljubeznijo in zaužijte v miru.

Natisni
S kljukico soglašaš, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi tvoje podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.

Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašaš, da bomo tvoje podatke profilirali in boš prejemal le e-novice, ki temeljijo na tvojih osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se