Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Mie Goreng - popečeni rezanci


Sestavine:
  • 3 žlice arašidovega olja
  • 2 stroka česna, sesekljanega
  • 8 kozic, olupljenih in očiščenih
  • 100 g naravnega tofuja
  • 125 g mlade špinače
  • 120 g pirinih testenin oziroma rezancev Mie Goreng
  • 1 zrel paradižnik
  • 120 g mungo kalčkov
  • 2 sveža zelena čilija
  • 2 veliki jajci
  • ½ limete
  • ZAČIMBE:
  • 2 žlici čili paste
  • 1 žlica kečapa
  • 1 žlica sojine omake
  • Morska sol po okusu
  • ZA OKRAS:
  • Popečena ali sveža šalotka (neobvezno)
  1. Segrej vok na visoko temperaturo. Dodaj 2 žlici arašidovega olja in na njem popeci česen ter kozice. Kozicam primešaj tofu, paradižnik, mlado špinačo in vse skupaj peci 1 do 2 minuti.
  2. Sedaj dodaj začimbe, sledijo jim naj pirini rezanci Mie Goreng (predhodno jih skuhaj po navodilih na embalaži), mungo kalčki in zelen čili. Peci 2 do 3 minute. Nato v voku pomakni rezance na stran, tukaj dodaj žlico arašidovega olja ter dodaj jajci. Ko sta jajčki rahlo popečeni, ju zmešaj z ostalimi sestavinami.
  3. Po potrebi začini s soljo. Na koncu dodaj še limetine krhlje in potresi s svežo ali rahlo popečeno šalotko.

    Pa dober tek!
Natisni
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.

Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se