Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Slovenske žive cvetne esence ANIMA

9.5.2018
Natisni

Sva dve duši, ki s pomočjo neskončne inteligence narave in ljubezni v tej kreaciji poskušava pomagati ljudem, da bi razrešili svoje čustvene, miselne in duhovne tegobe ter s tem stopili nasproti življenju, kjer starost ne pomeni fizičnega nazadovanja, kjer življenje ne pomeni čakanje na bolezen, kjer življenje pomeni svobodo in pot do svetlobe, ki jo korak za korakom odkrivamo znotraj sebe.

 

 

Najina zgodba

 

Začetki najinega današnjega dela segajo v Italijo, od koder prihaja Andrea. Že kot majhen otrok je Andrea nabiral rastline vzdolž jarkov, travnikov in potokov, jih presajal na vrt za hišo in iz njih pripravljal nenavadne in zabavne macerate, izvlečke in mešanice.

 

V iskanju svoje resnične narave, svoje resnične vloge človeškega bitja, ga je po letih samoopazovanja pot zanesla v študij alkimije, spagirije, avre rastlin, botanike, fitoterapije, cvetne terapije in naravne medicine, kjer se je srečal z mnogimi vsebinami, ki so resonirale z njegovo notranjostjo. Takrat se je ponovno srečal z znanji in izkušnjami svoje duše, vedno bolj pa ponovno odkrival lepoto, milino in nedolžnost te kreacije, katere del smo tudi vsi ljudje. Naravni potek dogodkov ga je kmalu vodil do tega, da je svoje znanje in izkušnje uporabil za pomoč drugim. Začel je delovati kot terapevt in svojim bližnjim na osnovi bogatih izkušenj  in globljega razumevanja pomagal tudi z lastno razvitimi cvetnimi kompozicijami ANIMA, ki temeljijo na cvetnih esencah.

 

Čez nekaj let sem v zgodbo vstopila še jaz, univerzitetno diplomirana ekonomistka, ki mi je srce vedno govorilo, da sta moja sreča in življenjsko poslanstvo pot ljubezni. In tako so se cvetni pripravki ANIMA preselili v Slovenijo in tukaj dobili možnost predstaviti se širši javnosti.

 

Andrea Cattapan in Rosanda Verglez - snovitelja cvetnih kompozicij ANIMA

 

 

 

ANIMA – duša, ki nas povezuje

 

Beseda ANIMA izvira iz latinščine in pomeni Dušo. Pripravki so dobili to ime, ker je to bistvo njihovega delovanja. S pomočjo duše rastlin lahko zdravimo dušo ljudi. Vsaka rastlina ima namreč svojo vibracijo, svoje elektromagnetno izžarevanje in posebno energijo ter je zmožna blagodejno in medsebojno delovati s fiziologijo, ravnovesjem, bioritmom in elektromagnetnim poljem ljudi. Rastline nosijo tiho in očem skoraj nevidno inteligenco, ki izhaja iz njihovega poslanstva služiti Kreaciji. Kot nižji evolucijski obliki življenja na tem planetu, jim pripisujemo mnogo premalo njihove resnične vrednosti. Evolucijsko gledano so rastline naši predniki in inteligenca današnjega človeka temelji na vseh njegovih prednikih. Prav zato imajo rastline tako velik vpliv na človeka.

 

Rastline so v svojem delovanju izjemno nedolžne in čiste. So bitja, ki za svoje življenje potrebujejo svetlobo in jih zato lahko imenujemo tudi svetlobna bitja. V naravi, v kateri živijo, z nezmožnostjo premikanja in zaščite pred katerimikoli zunanjimi vplivi, so razvile številne strategije za prilagajanje in tako neprestano iščejo ravnovesje. Sposobnost rastline, da razvija strategije za preživetje, pomeni, da ima zraven svoje fizične pojave še druge kakovosti, ki očem niso vidne. Vse te njene kakovosti obstajajo v njeni avri ali t.i. elektromagnetnem polju.

 

              

CVETNA KOMPOZICIJA LAHKOTNOST ANIMA - več o izdelku

 

SPREJ NA PODLAGI OČIŠČEVALNIH CVETNIH ESENC ZA ČUSTVENO LAHKOTNOST.

 

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena osvoboditvi od preteklih doživetij, ki se v telesu zadržujejo kot jeza, živčnost in zamere. Sprošča akumulirane napetosti in stare energije ter prinaša olajšanje in lahkotnost. Čisti in regenerira jetra.


 

Alkimija

 

Alkimija je veda, ki je steber najinega dela. Je veda, ki kreacije in vseh njenih elementov ne obravnava ločeno, temveč tesno povezano, v nenehnem sodelovanju in interakciji. Cvetni pripravki ANIMA so nastali in še vedno nastajajo z upoštevanjem alkimističnih pristopov. Sem spadajo pravi čas in kraj pobiranja cvetlic, poglobljeno opazovanje luninih men, nežno in spoštljivo ravnanje z rastlinami in niz astroloških podrobnosti, povezanih z ritmi narave, združeni z energijo, naravnanostjo in srčnostjo alkimista. Alkimistični pristopi se upoštevajo tudi pri izdelavi samih pripravkov, kar omogoča, da fizično rastlino z njeno avro (elektromagnetnim poljem) transformiramo v »tekočo rastlino«, ki ostane enako živa in vitalna, kot njena prvotna oblika. Zato so kompozicije ANIMA žive cvetne esence.

 

Bistvo najinega dela je v spoštovanju, ohranjanju in prenosu duše vsake cvetlice oziroma rastline, njene avre, njenega nevidnega eteričnega telesa, iz fizičnega v novo, tekoče »prevozno sredstvo«. Nastala esenca rastline je tako popolna življenjska inteligenca in vsebuje vse zapise rastline, ki vedno notranje in zunanje teži k uravnovešanju in prilagajanju spremembam iz okolice. ANIMA cvetne mešanice prebudijo potencial Jaza in ga utrdijo, da se lahko sooči z vzroki trpljenja našega obstoja.

 

Alikimija - realnost se razkrije

 

 

 

Od kod izvira trpljenje ljudi?

 

Nezadovoljstvo in neudobje, ki ga ljudje doživljamo, izhajata iz strahov, trpečih življenjskih izkušenj, zastarelih miselnih vzorcev in priučenih obrambnih odzivov, razočaranj, pritiska časa in zunanjih vplivov, samote in občutkov ločenosti, pričakovanj do drugih ljudi, okolice in situacij, ki pogosto niso zadovoljena… Naravno stanje človeka so na drugi strani mir, lepota, radost, neskončna potrpežljivost, moč, ponižnost in ljubezen. Vsako čustvo in vsaka misel vibrira s svojo frekvenco in s tem ustvarja elektromagnetno polje človeka. Neprestano nezadovoljstvo in neudobje v interakciji in poistovetenjem z zunanjim svetom naše elektromagnetno polje zapolni z nizkimi vibracijami, kar pa popolnoma poruši naravno ravnovesje h kateremu težimo. Mir po katerem hrepenimo izhaja iz miru naših čustev, misli, občutkov, instinktov…

 

 

 Nabiranje cvetov v neokrnjeni naravi Italije za cvetne kompozicije ANIMA

 

 

 

Rastline nežno vzpostavljajo ravnovesje

 

Izvlečki rastlin vsebujejo njihovo dušo in vse informacije njihovega nenehnega iskanja ravnovesja po preživetju. V cvetu rastline realizirajo vso svojo ljubezen, tam so zapisane vse informacije rodbine, da bi njena vloga v tej kreaciji imela možnost nadaljevati poslanstvo preko njenih naslednikov.

 

Vsa življenjska energija in popolna Božanska igra teh bitij je zajeta v kompozicijah ANIMA, ki skupaj z inteligenco človeškega telesa vplivajo na njegovo avro in elektromagnetno polje. Svetloba in ljubezen rastlin ter vse informacije o njihovem nenehnem vzpostavljanju ravnovesja, vplivajo na človekovo fizično, čustveno, miselno in duševno stanje in enake procese vzpodbudijo tudi v njem. Rastline kot evolucijski prednik človeka, igrajo v njegovem življenju pomembno vlogo. S pripravki ANIMA izkazujeva spoštovanje do vloge rastlin v tej kreaciji in razumeva njihovo vlogo v služenju, ki resonira z najinim poslanstvom služiti drugim in s svojim znanjem in izkušnjami pomagati ljudem, da bi v sebi postali svobodni, srečni in mirni ter tako lažje stopali po poti, ki so se jo namenili prehoditi do njihovega končnega cilja.

 

Ljubezen je nit najinega dela. V ljubezni se je najino delo začelo, v ljubezni raste in ljubezen je najin končni cilj. Cilj so ljudje, ki bodo najine pripravke uporabljali, v sebi razrešili trpljenja in tako odprli kanale božanske energije. Najina vizija so zdravi in vitalni ljudje, z iskro v očeh, vedno pripravljeni pomagati in deliti, radostni in zadovoljni, polni ljubezni in svetlobe. Najina vizija je boljši svet, ki ga ustvarjamo skupaj tako, da najprej ljubimo sebe.

 

16 RAZLIČNIH CVETNIH KOMPOZICIJ ANIMA 

 

 

Z ljubeznijo, Rosanda in Andrea

 

Za več informacij sem vam na voljo: 031 721 092 - Rosanda

Natisni
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke