Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Sveže

Sveži izdelki

Sveži izdelki vsebujejo največ hranilnih snovi, vitaminov in mineralov. Če so poleg tega še povsem ekološke pridelave, ste lahko prepričani, da v telo vnašate najboljše. Bio sveže sadje (banane, ananas, kivi, pomaranče, jabolka, limone ...) bi morali vedno imeti doma in ga uživati vsak dan. Prav tako ponujamo odlično bio zelenjavo, s katero si boste pripravili okusne solate, priloge in omake. Naj bo na krožniku vsak dan mavrica! Za piko na i pri Normi dobite še bio hlajene izdelke, na primer maslo, vegansko majonezo, humus, jogurte, jajca, sir ... Ni več izgovorov, da ne znate živeti zdravo. Na enem mestu dobite bio zelenjavo, sadje, hlajene izdelke in druga živila.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke