Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Zbiramo prednaročila za SVEŽE SLOVENSKE HASKAP JAGODE

 

 

Maribor in Celje sta dve mesti, takoj za Kölnom in Krakovom, kjer bodo prvič v EU na voljo sveže ekološke haskap jagode.

Ta konec tedna v Sloveniji pričnejo s pobiranjem ekoloških haskap jagod in tako bodo prve butične količine že na razpolago – ekskluzivno v Normi v Mariboru in v Celju.

Gospod Zoran Petrovič, »oče« slovenskih haskap jagod, te dni po Sloveniji potuje od nasada do nasada in preverja kakovost, zrelost ter sladkost teh jagod, ki po okusu spominjajo na borovnice, po antioksidantskosti pa prekašajo vse vrste jagodičevja.

Ta malo poseben sadež je opremljen z vsemi lastnostmi, ki jih sodoben čas od svežega sadeža zahteva, to je vrhunska pomoč pri vzdrževanju našega imunskega sistema. Slovenski pridelovalci prejemajo povpraševanja po tej sveži jagodi z vseh koncev sveta, saj jo tam, kjer je bolj znana, razgrabijo v trenutku. Vendar so se naši pridelovalci odločili drugače: ta sadež ostane doma in ne bomo razprodajali tako dragocene surovine!

Več informacij o haskap jagodah prejmete TUKAJ.

Navdušeni, da vam v Normi lahko ponudimo edinstvene haskap jagode, napovedujemo pričetek sezone prodaje svežih haskap jagod s ponedeljkom, 25. majem 2020 – v Mariboru in v Celju.

Cena za 125g pakiranje svežih ekoloških haskap jagod je 3,20 EUR.

Za prednaročila pokličite prosimo na:

MARIBOR: 02 / 320 40 22
CELJE: 03 / 620 22 18


Prevzem bo možen v ponedeljek, 25.5.2020, samo v Normi v Mariboru in v Celju.

 

Prvih 10 kupcev prejme še dva vrhunska presna piškota s haskap jagodami.

Pokličite nas in si rezervirajte svojo košarico haskap jagod!
 
Vaša Norma 
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke