Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

TESLA METAMORFOZA® je več kot zdravljenje

 

Tesla metamorfoza je močna metoda zdravljenja, samozdravljenja in »čiščenja« duha. Zasnovana je na koriščenju Teslovih zdravilnih frekvenc, katerih cilj je privesti frekvenco svetlobe človeškega telesa do popolnega ravnovesja. Več o Tesla Metamorfozi na www.TeslaMetamorphosis.com

 

Metoda je primerna za vsakogar, ima širok spekter delovanja in jo je vredno preizkusiti pri vseh vrstah težav s počutjem in zdravjem. Gre za zdravilne frekvence, s katerimi se v zelo kratkem času lahko dosegajo pomembni rezultati, ozdravitve od mnogih, za ortodoksno medicino neozdravljivih bolezni. Še pomembnejša od ozdravitev pa je lahko evolucija zavesti, ki jo spodbujajo Teslovi valovi, saj pripomorejo k človekovi preobrazbi na vseh ravneh, tako na fizični, psihični, mentalni kot na duhovni. Gre za metodo, ki ne ozdravi le fizičnih simptomov, temveč skozi kompleksen proces povezovanja z vesoljem človeka ponovno uskladi z univerzalno frekvenco in omogoči njegov osebni razvoj na vseh področjih.

 

TESLA METAMORFOZA ZDRAVJA - I

 

Tesla metamorfoza zdravja je namenjena vzpostavitvi popolnega ravnovesja svetlobnih frekvenc v človeškem telesu. Vsaka bolezen, ne glede a to ali se odraža na fizičnem, mentalnem ali čustvenem nivoju, je posledica neravnovesja vitalne življenjske energije v telesu, ki jo je moč zaznati tudi kot svetlobno frekvenco. V trenutku, ko se v človeku ponovno vzpostavi energijsko ravnovesje, pride tudi do ozdravitve. Ozdravitve so tako pogosto zelo hitre in dogajajo se lahko neverjetne transformacije: klienti pripovedujejo o ozdravitvah raka, tumorjev, aids-a, kronične utrujenosti, depresije, prenehanju bolečin v hrbtenici in celo o rekonstrukciji fizičnih poškodb in prirojenih deformacij.

 

TESLA KOMUNIKACIJA DUŠE - II

 

Tesla komunikacija duše predstavlja seanso, med katero poteka komunikacija s pojmi, slikami in čustvi, ki presega in nadgrajuje besedno komunikacijo. V tem procesu potujeta praktik in klient skupaj od klepeta na nivoju zavestnega uma do sporazumevanja na nivoju podzavesti, pri čemer lahko dosežeta celo nivo integrativnega uma. Praktik je medtem v kontaktu tudi z Izvorom, od koder lahko prejme sporočilo, ki lahko klientu spremeni življenje.

 

TESLA METAMORFOZA SVETLOBENGA TELESA - III

 

Tesla metamorfoza svetlobnega telesa se izvaja z namenom posameznikovega osebnega duhovnega , mentalnega in emocionalnega razvoja, s pomočjo evolucije zavesti, rekonstrukcije originalnih 13 DNK verig človeka ter uskladitve frekvence DNK človeka s frekvenco planeta Zemlje in Univerzuma. To proces, ki se klientom naredi le enkrat v življenju, prebudi v človeku Svetlobno bitje. Krepi potencialne talente in spretnosti ter pripravlja človeka na velike spremembe v evoluciji zavesti.

 

Če želite izvedeti več, berite tukaj.

 

Praktik Tesla Metamorfoze I, II in III

Silva Verglez

 

Kontakt: 031 330 171

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke