Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Vse za našega dojenčka

Vse za dojenčka

Vse za dojenčka od rojstva do malčka. Dojenčki so nežni in doživljajo izredno hiter razvoj in napredek. Zato jim je treba ponuditi hrano in kozmetiko, ki jih dobro podpira in jim omogoča, da brezskrbno in polni zagona raziskujejo svet okoli sebe. Bio hrana za dojenčka ponuja vse potrebne sestavine, le z naravno prisotnimi sladkorji in brez nevarnih aditivov. Na voljo so bio sadne in zelenjavne kašice, suhe kašice in raznorazni prigrizki za na pot. Za občutljivo kožo poskrbi primerna kozmetika za dojenčka, ki jim je še posebej prilagojena v tem pomembnem obdobju. Vse za dojenčka je izbrano premišljeno in z ljubeznijo.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke