Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Domači sok s stebelno zeleno – popoln napitek za današnji čas!

Domači sok s stebelno zeleno – popoln napitek za današnji čas!
Sestavine

Sestavine:
  • 1 bio pesa
  • 2 bio jabolki
  • sok 1 bio pomaranče ali 1/2 bio limone
  • 3-4 bio korenčke
  • 4 stebla bio zelene

1. Sadje in zelenjavo operi, olupi in nareži na manjše koščke.

2. Najprej v sokovniku zmeljemo peso, jabolka, korenčka in so pomaranče ali limone.

3. Na koncu dodaš še stebelno zeleno narezano na koščke.

4. Postrezi sveže in uživaj!

 

 

Stebelna zelena vsebuje veliko vitaminov C in A, magnezija, B1 in B2, eterična olja in mineralne snovi, predvsem kalcij, kalij in železo. 

 

Stebelna zelena vsebuje veliko vitaminov C in A, magnezija, B1 in B2, eterična olja in mineralne snovi, predvsem kalcij, kalij in železo. Kalij ima vlogo pri uravnavanju krvnega pritiska in vode v telesu. Pitje soka iz stebelne zelene blaži bolečine v sklepih (revmatizem), protin, živčnost, glavobol, izgubo apetita in izčrpanost.

 

Surova pomaga, da se lažje sprostimo in za boljši spanec, deluje proti bakterijam v sečilih, poveča pretok urina, pomaga pri napihnjenosti, je lahko tudi kot afrodiziak in je primerna za "čiščenje krvi". Pomagala naj bi tudi pri menstrualnih bolečinah in pri zmanjšanju laktacije.

Natisni
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.

Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se