Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Kakovost in certifikati

Bio prodajalni Norma v Mariboru je spomladi leta 2008 mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo prvič podelil ekološki certifikat. Ekološke certifikate imajo vse Norme: Maribor, Celje, Ljubljana in Krško. Normini dobavitelji so skoraj izključno ekološko certificirani slovenski kmetje in tuji proizvajalci.

 

Njihovi bio izdelki so izpostavljeni rednim kontrolam ustreznih institucij in izkazujejo za prav vsak izdelek eko certifikat. Zaradi kontrole in odvzemanja vzorcev Normo redno obiskujejo tudi razne pristojne nadzorne službe.

 

Nekaj certifikatov in oznak, ki jih nosijo Normini izdelki:

 

       
           

 

Preberite si podrobnosti o slovenskih organih certificiranja.

 

 

 

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke