PRISTOPNICA


Kaj je Normina kartica zdravih ugodnosti? 

 

 

1 točko prejmete za vsak spodaj izpolnjen pogoj. Ko zberete 20 točk, lahko koristite popust v višini 10% pri vašem naslednjem nakupu. Trenutno število točk bo vedno izpisano na vašem računu.

 

Ko želite koristiti popust, morate na blagajni pred zaključkom nakupa opozoriti, da želite koristiti popust! 

 

Pri spletnih nakupih lahko sistem avtomatsko odšteje 10% popust, vendar je pogoj za koriščenje zbranih 20 točk. Ob pregledu naročila bomo vaše stanje na kartici preverili in vas obvestili, če na kartici nimate zbranih dovolj točk za koriščenje popusta. 

 

Normino kartico lahko kupec koristi le v poslovni enoti, v kateri je kartico naročil (Maribor, Celje, Krško, spletna trgovina). Za vse nadaljne informacije smo vam z veseljem na razpolago v vseh poslovnih enotah.

 

Bonitetno točko prejmete:

  • za vsak nakup nad 10 EUR,
  • če nam posredujete dober nasvet ali mnenje za izboljšavo.

Če v Normo »pripeljete« novo stranko - nova stranka pri naročilu v opombo vpiše vaše ime in priimek - v tem primeru takoj pripišemo 20 točk na vašo kartico!

 

Obseg ugodnosti je pri nakupih v prodajalnah Norma še nekoliko obsežnejši. Pogoji za pridobitev bonitetnih točk v prodajalnah so objavljeni v vsaki poslovni enoti posebej. Upokojenski popust ne velja za spletne nakupe. 

 

Kartica omogoča elektronsko zbiranje in unovčevanje točk ter imetniku prinaša tudi druge zanimive ugodnosti, o katerih bo informacija vedno na razpolago bodisi na prodajnem mestu, spletu ali v e-novičkah.

 

Kartico lahko brezplačno pridobi vsakdo, ki predhodno v celoti izpolni spodnjo pristopno izjavo.

 

Imetnik kartice zbira točke po trenutno veljavnem lojalnostnem sistemu Bio prodajalne Norma. Točke se pripišejo na kartico ob vsakem nakupu, če so izpolnjeni pogoji za dodelitev točk.

 

Kartico boste prejeli po pošti na vaš naslov.
 

Ime: *
Priimek: *
Ulica: *
Hišna številka: *
Poštna številka: *
Kraj: *
Naziv: *
Elektronski naslov:
Mobilni telefon:


E-novice
Ob posredovanju svojega e-naslova in mobilnega telefona ter s potrditveno kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi te podatke za namen pošiljanja informacij preko elektronske pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Če poleg tega podate privolitev za uporabo svojih osebnih podatkov za namene oglaševanja, bodo poslana sporočila temeljila na vaših osebnih interesih :). Če omenjene privolitve niste dali, vam bomo pošiljali samo splošna sporočila :(.

Soglasje za oglaševalske namene in tržne raziskave
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. lahko uporablja vaše podatke za pošiljanje oglasnih sporočil in analizira vaše podatke za namen optimizacije ponudbe izdelkov, storitev in lokacij ter za tržne raziskave. Vse o varovanju osebnih podatkov.

Obe soglasji (kljukici) lahko kadarkoli prekličete ali omejite s pisno zahtevo. Zahtevo za izpis, prenos, omejitev ali izbris osebnih podatkov pošljite na naslov Verasio d.o.o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava ali e-naslov norma@norma.si.


Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se