Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Rok dostave blaga

 

OPOZORILO ZA PRAZNIČNI ČAS: 

 

V času praznikov imajo vse paketne službe povečano število paketov za dostavo. V kolikor potrebuješ paket še do Božiča, ti svetujemo, da naročilo oddaš najkasneje do 19. decembra.

 

To seveda velja samo za pakete, za katere želiš, da prispejo do Božiča, za vse ostale bo dostava potekala nemoteno, prav tako bomo dostavljali 27., 28. in 29.12.2017.

 

V primeru oddaje naročila do 10. ure in če so vsi izdelki na zalogi, bomo tvojo pošiljko odposlali še isti delovni dan.

 

Dostavna služba GLS ti lahko dostavi paket že naslednji delovni dan ali kasneje, če tako dogovoriš z dostavljajlcem iz GLS. 

 

V primeru, da vseh naročenih izdelkov ni na zalogi, te bomo poklicali in se s tabo dogovorili o najhitrejši možni dostavi. 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke