Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Superhrana

Super hrana

Povsem običajna živila, ki pa imajo nekaj posebnega. Poglavitna značilnost super hrane je, da vsebuje ogromno hranilnih snovi. Vitamini, minerali, encimi, esencialne maščobne kisline, proteini in antioksidanti ... Super živila povečajo našo vitalnost in energijo ter spodbujajo delovanje imunskega sistema. Če bi si radi prečistili telo in mu zagotovili dovolj energije je super hrana odlična pomoč. Pripravili smo izbor vseh poglavitnih super živil, kot so alge in trave, različna semena in plodovi, gobe, gomolji in koreninice, pa tudi MSM naravnega izvora. Super hrane v trgovini Norma nikoli ne zmanjka. Sprehodite se po naši ponudbi in izberite najboljša živila zase.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke