Dostava in stroški dostave

 

Dostavo vršimo preko Pošte Slovenije.

 

Pri vrednosti nakupa nad 50,00 € stroške dostave zate poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 €.

 

Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

 

Če tvoje naročilo vsebuje izdelke z občutljivo ali lomljivo embalažo, bomo pošiljko zavarovali s poštno storitvijo »pazljivejše ravnanje« in ti to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.

 

Za paket bruto teže do 5 kg znaša strošek dostave 4,90 €. Podjetje VERASIO, d.o.o. krije stroške dostave paketa pri naročilu nad 50,00 € pri skupni bruto teži paketa do 5 kg. Nad to težo si pridržujemo pravico, da ti tudi pri naročilu nad 50,00 € naknadno zaračunamo dodatne stroške dostave kot je navedeno v nadaljevanju. Navedeni pribitki veljajo tudi v primeru naročil do 50,00 EUR.

 

  • Do 10 kg stane dostava dodatno 0,80 € (torej 4,90 € + 0,80 €)
  • Do 15 kg stane dostava dodatno 1,80 € (torej 4,90 € + 1,80 €)
  • Do 20 kg stane dostava dodatno 2,70 € (torej 4,90 € + 2,70 €)
  • Do 25 kg stane dostava dodatno 3,90 € (torej 4,90 € + 3,90 €)

 

Pri paketu s težo nad 25 kg ali v primeru, da je potrebno narediti 2 ali več paketov, ti bomo znesek dodatne poštnine sporočili po prejemu naročila.

 

Paket ti bo dostavila Pošta Slovenije. Pošta dostavi paket naslednji delovni dan po odpremi pošiljke (dostav med vikendom ni). Na dan odpreme paketa boš prejel elektronsko sporočilo in SMS o odpremi paketa s prevozno številko. Na dan dostave boš prejel SMS in elektronsko sporočilo o dostavi paketa. Pred dostavo te bo pismonoša načeloma poklical. Plačaš mu lahko z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije). Če te ob dostavi ne bo na dogovorjenem naslovu, ti bo pismonoša poslal SMS in elektronsko sporočilo ter pustil obvestilo v nabiralniku.

 

POMEMBNO OBVESTILO O RAVNANJU V PRIMERU POŠKODOVANE POŠILJKE:

 

V primeru, da si prejel poškodovano pošiljko, moraš v skladu z navodili Pošte Slovenije ravnati tako:

 

Na svoji Pošti moraš nemudoma predložiti pošiljko na vpogled, vključno z zunanjo in notranjo ovojnino ter samo vsebino (izjemno pomembno je, da se pošiljka pusti v takšnem stanju, kot si jo prejel) in zahtevati sestavo zapisnika. Seveda lahko tudi obvestiš Pošto, da si prejel poškodovano pošiljko in nekdo s Pošte se bo oglasil pri tebi ter naredil Zapisnik o poškodovani pošiljki. V primeru, da s poškodovano pošiljko ne boš ravnal v skladu z navodili Pošte Slovenije, tvoje reklamacije žal ne bomo upoštevali.

 

V primeru, da paketa po svoji subjektivni ali objektivni krivdi ne prevzameš, ti zaračunamo stroške priprave paketa v višini 5,00 EUR in stroške dostave paketa v višini 4,90 EUR ali več, če so dejansko nastali višji stroški.

 

Za naročila in pošiljke izven Slovenije in EU te obveščamo, da se dostava zaračuna po ceniku Pošte Slovenije, za kar nam lahko pošlješ povpraševanje na norma@norma.si

 

Naročene izdelke lahko prevzameš tudi osebno v Normi v Mariboru (Žolgarjeva ulica 18, 2000 Maribor). V tem primeru seveda stroškov z dostavo nimaš.

 

Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem lahko tvoje naročilo izpolnili bolj učinkovito.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se