Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Dostava in stroški dostave

 

Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave za vas poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 3,90 € za vse pakete.  

 

Paket ti bo dostavil paketni distributer GLS. GLS dostavi paket naslednji delovni dan po odpremi pošiljke (dostav med vikendom ni). Na dan odpreme boš prejel obvestilo o odpremi pošiljke na svoj elektronski naslov in SMS obvestilo. Na dan dostave boš prejel e-sporočilo s prevozno številko in zneskom morebitne odkupnine.  Eno uro pred predvidenim časom za dostavo te bo dostavljavec GLS poklical in se s tabo dogovoril o  točnem kraju in času dostave.


Za naročila in pošiljke izven Slovenije in EU te prosimo, da nam pošlješ dodatni mail s povpraševanjem na norma@norma.si.

 

V kolikor se odločiš, da boš blago dvignil osebno v naši poslovni enoti na Žolgarjevi 18 v Mariboru, označi pri nakupu v želenem načinu dostave osebni prevzem. V tem primeru seveda stroškov z dostavo nimaš.

 

Cena dostave paketa je izračunana na podlagi povprečne teže in vrednosti vseh paketov, ki jih podjetje Verasio d.o.o. pošilja preko dostavne službe GLS. V primeru, da teža in vrednost posameznega spletnega naročila močno izstopa od povprečne teže in vrednosti vseh poslanih paketov podjetja Verasio d.o.o., si pridržujejemo pravico, da za strošek dostave obremnimo naročnika in ga o tem predhodno obvestimo.

 

Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk je paketna služba GLS, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem lahko tvoje naročilo izpolnili bolj učinkovito. 

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke