Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Dostava in stroški dostave

 

Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave zate poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 €. 

 

Pri naročilih v vrednosti do 30,00 EUR zaračunavamo strošek priprave paketa, ki znaša 5,00 EUR.

 

Paket ti bo dostavil paketni distributer GLS. GLS dostavi paket naslednji delovni dan po odpremi pošiljke (dostav med vikendom ni). Na dan odpreme boš prejel obvestilo o odpremi pošiljke na svoj elektronski naslov in SMS obvestilo. Na dan dostave boš prejel e-sporočilo s prevozno številko in zneskom morebitne odkupnine.  Eno uro pred predvidenim časom za dostavo te bo dostavljavec GLS poklical in se s tabo dogovoril o  točnem kraju in času dostave.

 

Po splošnih pogojih poslovanja GLS se po Sloveniji vročanje izvede na običajnem dostavnem mestu za pošto pri naslovniku, po sistemu »od vrat do vrat«. Splošne pogoje poslovanja GLS si lahko preberete tukaj

V primeru, da stranka paketa po svoji krivdi ne prevzame, ji zaračunamo stroške priprave paketa v višini 5,00 EUR in stroške dostave paketa v višini 4,90 EUR ali več, če so dejansko nastali višji stroški. 


Za naročila in pošiljke izven Slovenije in EU te prosimo, da nam pošlješ dodatni mail s povpraševanjem na norma@norma.si.

 

V kolikor se odločiš, da boš blago dvignil osebno v naši poslovni enoti na Žolgarjevi 18 v Mariboru, označi pri nakupu v želenem načinu dostave osebni prevzem. V tem primeru seveda stroškov z dostavo nimaš.

 

Cena dostave paketa je izračunana na podlagi povprečne teže in vrednosti vseh paketov, ki jih podjetje Verasio d.o.o. pošilja preko dostavne službe GLS. V primeru, da teža in vrednost posameznega spletnega naročila močno izstopa od povprečne teže in vrednosti vseh poslanih paketov podjetja Verasio d.o.o., si pridržujejemo pravico, da za strošek dostave obremnimo naročnika in ga o tem predhodno obvestimo.

 

Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk je paketna služba GLS, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem lahko tvoje naročilo izpolnili bolj učinkovito. 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke