Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Dostava in stroški dostave

 

Pri vrednosti nakupa nad 60,00 EUR stroške dostave zate poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 €.

 

Pri naročilih v vrednosti do 30,00 EUR zaračunavamo strošek priprave paketa, ki znaša 5,00 EUR.

 

Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

 

Če vaše naročilo vsebuje veliko izdelkov z občutljivo ali lomljivo embalažo, bomo pošiljko zavarovali s poštno storitvijo »pazljivejše ravnanje« in vam to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.

 

Paket ti bo dostavila Pošta Slovenije. Pošta dostavi paket naslednji delovni dan po odpremi pošiljke (dostav med vikendom ni). Na dan odpreme paketa boš prejel elektronsko sporočilo in SMS o odpremi paketa s prevozno številko. Na dan dostave boš prejel SMS in elektronsko sporočilo o dostavi paketa. Pred dostavo te bo pismonoša načeloma poklical. Plačaš mu lahko z gotovino ali s plačilno kartico (brez bančne provizije). Če te ob dostavi ne bo na dogovorjenem naslovu, ti bo pismonoša poslal SMS in elektronsko sporočilo ter pustil obvestilo v nabiralniku.

 

POMEMBNO OBVESTILO O RAVNANJU V PRIMERU POŠKODOVANE POŠILJKE:

 

V primeru, da si prejel poškodovano pošiljko, moraš v skladu z navodili Pošte Slovenije ravnati tako:

 

Na svoji Pošti moraš nemudoma predložiti pošiljko na vpogled, vključno z zunanjo in notranjo ovojnino ter samo vsebino (izjemno pomembno je, da se pošiljka pusti v takšnem stanju, kot si jo prejel) in zahtevati sestavo zapisnika. Seveda lahko tudi obvestiš Pošto, da si prejel poškodovano pošiljko in nekdo s Pošte se bo oglasil pri tebi ter naredil Zapisnik o poškodovani pošiljki. V primeru, da s poškodovano pošiljko ne boš ravnal v skladu z navodili Pošte Slovenije, tvoje reklamacije žal ne bomo upoštevali.

 

V primeru, da paketa po svoji subjektivni ali objektivni krivdi ne prevzameš, ti zaračunamo stroške priprave paketa v višini 5,00 EUR in stroške dostave paketa v višini 4,90 EUR ali več, če so dejansko nastali višji stroški.

 

Za naročila in pošiljke izven Slovenije in EU te obveščamo, da se dostava zaračuna po ceniku Pošte Slovenije, za kar nam lahko pošlješ povpraševanje na norma@norma.si

 

Naročene izdelke lahko prevzameš tudi osebno v:

 

  • Normi v Mariboru (Žolgarjeva ulica 18, 2000 Maribor),
  • Normi v Celju (Prešernova ulica 25, 3000 Celje).

V tem primeru seveda stroškov z dostavo nimaš.

 

Cena dostave paketa je izračunana na podlagi povprečne teže in vrednosti vseh paketov, ki jih podjetje Verasio d.o.o. pošilja preko Pošte Slovenije. V primeru, da teža in vrednost posameznega spletnega naročila močno izstopa od povprečne teže in vrednosti vseh poslanih paketov podjetja Verasio d.o.o., si pridržujejemo pravico, da za strošek dostave obremnimo naročnika in ga o tem predhodno obvestimo.

 

Naš pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si pridržujemo pravico izbrati drugo dostavno službo, če bomo s tem lahko tvoje naročilo izpolnili bolj učinkovito.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke