Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila

Ponujamo naravna prehranska dopolnila najvišje kakovosti. Vsakdo kdaj potrebuje koncentrirane vire hranil ali drugih snovi s hranilnim učinkom, kadar jih z običajno prehrano ne dobi dovolj. Lahko gre za utrujenost, stres, boleče sklepe, poslabšano prebavo, imunski sistem, jetra ali pa za slabe učinke po jemanju zdravil (na primer antibiotikov) - s prehranskimi dopolnili lahko podprete telo na omenjenih področjih.  V Normi zagovarjamo načelo, da je zdrava hrana osnova za krepko zdravje, prehranska dopolnila pa so odlična podpora za dosego tega cilja! V naši trgovini vam ponujamo le preverjena prehranska dopolnila priznanih proizvajalcev.

V naši trgovini s prehranskimi dopolnili lahko primeren izdelek poiščete glede na težavo, s katero se soočate, ali pa po kakšnem drugem ključu.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke