Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Vsa bio hrana

Bio hrana

Bio prodajalna Norma je zakladnica biološko pridelane hrane. Naša misija je, da vam zagotovimo živila za zdrave, polnovredne obroke. Vsi naši produkti so ekološki, iz kakovostnih sestavin, ki si jih vaše telo zasluži. Skrbimo za zelo širok izbor bio hrane za zajtrk, kosilo, hitre malice, večerjo in tudi za posebne priložnosti. V naši ponudbi najdete širok asortman sladil, testenine in omake, stročnice in riž, musli, žita, kis in začimbe, namaze, tudi raznolike napitke. Ponudbo dopolnjujemo še z vloženim sadjem in zelenjavo ter izdelki za peko. Biološko pridelana hrana vam bo dala dovolj življenjske energije za vse izzive. Nima pesticidov, nitratov in drugih kemičnih substanc, je popolnoma naravno pridelana.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke