Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Hrana za živali

Hrana za živali

Zase izbiramo najboljše bio izdelke, za domačega ljubljenčka pa ne bomo ustrezno poskrbeli? Hrana za živali mora biti prav tako kakovostna, da bodo kosmatinci v dobri formi, zdravi in živahni. Zato ponujamo hrano za pse in hrano za mačke iz kontrolirane biološke pridelave. Živali prav tako obožujejo pristno hrano. V konvencionalni hrani za živali so pogosto aditivi in ojačevalci okusa, ki povzročajo odvisnost in prenajedanje živali. Z ekološkimi briketi in konzervami boste poskrbeli, da bodo imeli vaši ljubljenčki močne kosti, sklepe, sijočo dlako, izboljšan imunski sistem in boljšo vitalnost. Bio hrana za živali je lažje prebavljiva in primerna za mačke in pse vseh starosti. Z njo domačim živalim zagotovimo dolgo in srečno življenje.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke