Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.

Darilni boni 

Všeč ti je zamisel, da podariš prijateljici, sodelavcu, mami, dedku ali tastu izvirno darilo (pisan in zdrav Normin bio bon) in obdarjeni osebi pustiš vso svobodo pri izbiri zdravega darila:

  

Letos si lahko še posebej izviren in pozoren pri poklonih najdražjim in jim daj tisto, kar jim ob vsakem prazniku voščiš: zdravja.

 

Izbirate lahko med različnimi motivi darilnih bonov, ki jih lahko obdarjenec koristi pri nakupu česarkoli iz Normine pestre ponudbe.

 

Darilni bon lahko obdarjenec koristi v bio prodajalnah NORMA v Ljubljani, Mariboru, Celju in v Krškem ali v spletni trgovini www.norma.si.

 

 

 

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke