JASMINOV RIŽ Z ŽAFRANOM IN MANDLJI


Sestavine:
  • - 3 žlice oljčnega olja
  • - 250 g jasminovega riža
  • - 50 g divjega riža
  • - 1 ščepec žafrana
  • - pol žličke himalajske soli
  • - 50 g mandljev v lističih
  • - 1 granatno jabolko
  • - šopek svežega peteršilja

 

1. Riž skuhaš v približno 600 ml osoljene vode, dodaš žafran in

    1 žličko olja.

 

2. Medtem sesekljaš peteršilj in mandlje prepražiš v ponvi (brez olja).

    Granatno jabolko razpoloviš in ločiš semena eno od drugega.

 

3. Skuhan riž odstaviš, dodaš mandlje, peteršilj,

    preostali žlički olja in granatno jabolko. Dobro premešaš.

 

   Postrezi z ljubeznijo!

Natisni
S kljukico soglašaš, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi tvoje podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.

Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašaš, da bomo tvoje podatke profilirali in boš prejemal le e-novice, ki temeljijo na tvojih osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se