Kanapeji z granatnim jabolkom in pistacijami


Sestavine:
  • 36 kosov francoske bagete
  • 1 žlica stopljenega bio masla
  • 120g kremnega bio sira Dennree
  • 2 čajni žlici soka sveže bio pomaranče
  • 1 čajna žlica bio medu
  • 130g semen granatnega jabolka
  • 65g fino nasekljanih bio pistacij
  • 60g naribane bio temne čokolade Rapunzel

 

 

Priprava

Pečico segrejte na 200 °C. Rezine kruha premažite s stopljenim maslom in razporedite na papir za peko. Pecite 4-6 minut, da se rahlo zapečejo.

Odstranite iz pekača na rešetko, da se ohladijo.

 

Kremni sir, pomarančni sok in med dobro premešajte in namažite po rezinah kruha. Prelijte s preostalimi sestavinami.

Na vrh potresite pistacije, semena granatnega jabolka in čokolado.

Natisni
S kljukico soglašaš, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi tvoje podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.

Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašaš, da bomo tvoje podatke profilirali in boš prejemal le e-novice, ki temeljijo na tvojih osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke
Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se