BIO pripravek za testo za cvrenje jedi TempuraFix Arche 200g
Lahko vsebuje sledi oreščkov, sezama in soje.
- Kakšen je strošek dostave?Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.
Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.
Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €. - Kako lahko plačam?Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).
Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €). - Kdaj dobim naročene izdelke?V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
- Ali ima Norma ekološki certifikat?Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.
Več o izdelku
Tempura je japonska specialiteta, kjer koščke zelenjave, rib ali gob pomakamo v testo in ocvremo do hrustljavega. Zdaj lahko ta okusen prigrizek in prstno hrano pripravite doma s Tempura Fix znamke Arche. Za uporabo pripravljena mešanica za testo je veganska (ne vsebuje jajc) in je zelo enostavna za pripravo.
Uporabno najmanj do: označeno na dnu embalaže.
Po odprtju hranite na suhem in hladnem.
Proizvajalec: Arche Naturprodukte GmbH, Liebigstr. 5a, 40721 Hilden, Nemčija.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-007. Kmetijstvo EU/izven EU.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1472kJ/347kcal; maščobe: 1,1g; od tega nasičene maščobne kisline: 0,2g; ogljikovi hidrati: 73g; od tega sladkorji: 0,8g; beljakovine: 9,7g; sol: 1,3g.
Priprava: vsebino pakiranja premešajte z 280ml hladne vode. V tako pripravljeno testo potopite zelenjavo, tofu ali kozice in jih ocvrite v vrelem (180°C) olju do svetlo rjave barve. Zelenjavo kot sta brokoli ali korenje predhodno na kratko blanširajte v vreli vodi. Postrezite s pomakami ali sojino omako.
