BIO agaranta vegansko želirno sredstvo Biovegan 18g
Sestavine: želirno sredstvo: agar-agar*, marantina moka*, sredstvo za kisanje: kalijev tartrat°. *Iz kontrolirane ekološke pridelave. °Vinski kamen.
Ta popolnoma kompostirana embalaža VITAVEGAN se po pribl. 6-9 mesecih razgradi v CO2, vodo in nove organske snovi.
- Kakšen je strošek dostave?Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.
Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.
Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €. - Kako lahko plačam?Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).
Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €). - Kdaj dobim naročene izdelke?V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
- Ali ima Norma ekološki certifikat?Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.
Več o izdelku
BIO agaranta vegansko želirno sredstvo Biovegan. Želirno sredstvo, primerno tudi za vegane in ljudi z intoleranco na gluten.
Neto količina: 18g (zamenja 18 lističev želatine).
Uporabno najmanj do: odtisnjeno na hrbtni strani embalaže.
Shranjevanje: Hraniti zaščiteno pred toploto in na suhem.
Proizvajalec: Biovegan GmbH, Biovegan-Allee 1, 56579 Bonefeld, Nemčija.
Proizvodnjo kontrolira: DE-ÖKO-006. Kmetijstvo EU/izven EU.
Hranilna vrednost na 100g izdelka: energijska vrednost: 1017kJ/245kcal; maščobe: <0,5g; od tega nasičene maščobne kisline: <0,1g; ogljikovi hidrati: 33g; od tega sladkor: <0,5g; vlaknine: 50g; beljakovine: <0,5g; sol: 0,34g.
Doziranje: pribl. 1 zvrhana jedilna žlica predstavlja 6g in želira 500ml tekočine.
Priprava:
Za vroče mase: 6g zmešajte s 100ml hladne tekočine v gladko maso, vmešajte v ostalo zmes. Nato zmes kuhajte 2 minuti. Pustite želirati v hladilniku še 3 ure;
Za hladne mase: pripravite zmes kot za vroče mase, kuhajte 1 minuto, pustite, da se ohladi, postopoma dodajajte hladne sestavine. Pustite želirati v hladilniku še 3 ure.