Knjiga Brez bolečin

Šifra izdelka: 9789617129809
Cena: 27,00 €
Avtor: Pete Egoscue, leto izdaje: 2022, založba: Primus
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

»Brez bolečin temelji na zelo poglobljenem poznavanju človeške fiziologije. Pokaže, kako lahko prekinemo začarani krog bolečine in naravno pozdravimo eno najbolj perečih zdravstvenih težav danes.« Deepak Chopra

 

To je revolucionarno sporočilo Egoscuejeve metode, naprednega sistema za odpravljanje mišično-skeletnih bolečin brez zdravil, operacij ali drage fizioterapije.

 

Metodo je razvil Pete Egoscue, mednarodno priznan fiziolog, ki svetuje pri poškodbah nekaterim najuspešnejšim posameznikom z različnih področij.

 

Z njo so si z izjemno, več kot 90-odstotno učinkovitostjo pomagali že milijoni ljudi.

 

V knjigi boste našli nazorne fotografije in natančna navodila za številne vaje, posebej oblikovane z namenom, da hitro in učinkovito blažijo:

 

 • bolečine v sklepih, hrbtu in vratu; bolečine v kolenih, kolkih in ramenih; artritis;
 • poškodbe gležnjev; težave z mišicami in mehkim tkivom, med drugim tudi poškodbe ramenske kite, vnetje tetiv in pogoste zdravstvene težave s stopali;
 • zbadajoče bolečine, med drugim tudi zaradi išiasa in sindroma karpalnega kanala;
 • številne druge težave, med katerimi so tudi glavobol, vrtoglavica in utrujenost.

 

S to knjigo ste na dobri poti, da prejmete najboljše darilo, kar jih je: telo brez bolečin.

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se