Knjiga Frekvenca

Šifra izdelka: 9789617033991
Cena: 27,90 €
Avtor: Penney Peirce, Leto izdaje: 2019, Založba: Primus.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Frekvenca je prelomno delo o življenju v svetu, ki temelji na energijah; pomirjujoče in korak za korakom nas vodi v višja stanja pozitivnega zavedanja. S preprosto spremembo frekvence lahko depresijo spremenimo v notranji mir, jezo v spokojnost in strah v navdušenje.

 

Ko se naučimo uravnavati svoje energijsko stanje, lahko stopimo naproti usodi – v življenje, za kakršnega smo bili ustvarjeni. 

 

Knjiga nas vodi skozi devet korakov procesa preobrazbe in nam za vsakega ponuja vpoglede in konkretna orodja, kako napredujemo skoznje.

 

1. Duša se združi s telesom


Eden od simptomov prve stopnje je poudarjena enotnost uma in telesa. Zanimati nas začenjajo nove teme, na primer duhovne prakse, razvoj intuicije, iskanje smisla življenja, povezovanje z 'nadnaravnim', obsmrtne izkušnje in podobno.

 

2. Življenjska frekvenca narašča


Naše telo se poskuša prilagoditi višjim frekvencam, kar sprva pretrese našo cono udobja. Postanemo lahko pretirano občutljivi, napeti in pod pritiskom. Pozitivni učinki se pojavijo, če visokofrekvenčni energiji dovolimo pretok in se telo nanjo privaja po naravni poti

 

3. Podzavestni um se prazni


Ko vibracijska stopnja čustev in telesa narašča, podzavestne ovire ne morejo več ostati potlačene. Odločiti se je treba za junaški pohod v svojo podzavest. Na tej stopnji pomaga, če vemo, da obstajajo preizkušene metode napredovanja, in tudi to, da takšno stanje ne bo trajalo večno in da tisto, kar prihaja na površje, v resnici ni naš jaz.

 

4. Upor ega


Prav zdaj, ko je bilo videti, da se bomo sprostili od strahov, nastopi naš ego, ki kriči: »Nisem pripravljen umreti!« Pozitivni rezultati te stopnje se kažejo v tem, da pogosto doživimo nenadne in nepričakovane preboje na vseh področjih, vključno s prvimi znaki celjenja svojih najtežjih ran.

 

5. Razpad ega


Ko ugotovimo, da je ego mrtev, pogosto zapademo v paniko in mislimo, da je konec sveta. Pa ni – kača se je samo prelevila. V resnici se je spremenila zgolj naša identiteta: od omejenega občutenja svojega jaza do zelo razširjenega.

 

6. Sprostitev v svojem pravem jazu


Končno smo dosegli točko, ko se prenehamo boriti in upirati. Nobeden od starih obrambnih mehanizmov ne deluje več. Naše življenje, zdravje in sreča se dramatično izboljšajo. Zdaj je treba samo še nekaj vaje, da ostajamo v svoji novi domači frekvenci in vzdržujemo novo raven energije in zavedanja.

7. Feniksova preobrazba


Po velikem preobratu na šesti stopnji ni več ničesar, kar bi motilo našo energijo in zavedanje. Razumemo, da smo povezani z vsemi, da se vse vzajemno podpira in da življenje poteka tako, da smo zmožni narediti vse, kar potrebujemo.

8. Revolucionarne spremembe v odnosih


Začutili smo, kako intimno se vzajemno prežemata individualna in kolektivna zavest. Spoznavamo se hkrati kot osebni in kolektivni jaz. Začutili smo, kako z drugimi vzajemno vplivamo na svoja življenja. To nas spodbuja, da postajamo odgovornejši do svojih dejanj in misli, saj je to eden od načinov dobrohotnosti do drugih. Na zlato pravilo nam ni treba niti pomisliti, saj nas dobesedno zaboli, če poskušamo delovati v nasprotju z njim.

9. Razsvetljeno življenje


Spoznali smo, da se naša usoda razvija na temelju vzajemne povezanosti z drugimi dušami in njihovimi usodami. Odkrili smo nove načine načrtovanja in doseganja ciljev. Rojstvo in smrt izgubljata pomen velikih mejnikov v življenju. Telo je veliko lahkotnejše in prepustno. Doživeli smo izkušnjo raja na Zemlji.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se