Knjiga Hrana, taka, kot je

Šifra izdelka: 9789619411520
Cena: 29,90 €
Avtor: Luka Novak, Valentina Smej Novak, Leto izdaje: 2017, Založba: Totaliteta.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
  • Kakšen je strošek dostave?
    Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

    Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

    Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
  • Kako lahko plačam?
    Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

    Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
  • Kdaj dobim naročene izdelke?
    V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
  • Ali ima Norma ekološki certifikat?
    Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Nova knjiga prinaša prerez sodobne svetovne kuharije. Vsi recepti so opremljeni z nazorno fotografijo in infografikami, ki ilustrirajo zgodbe in tehnike.

 

Knjiga je razdeljena na 40 kulinaričnih zgodb, ki se nanašajo bodisi na živilo, bodisi na fenomen, ki se razvije v tri do štiri recepte, primerne za vsakdanjo uporabo. V njej je prikazana hrana taka, kot je: brez predznakov in težnje po popolnosti. Prehranski realizem se loti prvinskih živil: tu so stročnice, zelenjava, meso, ribe, kaše in sadje.

 

Celostno, brez izključevanja. Vse tisto, kar bomo postavili na mizo, da obed postane prijeten obred: za užitek in žitek. 150 preizkušenih receptov je nadgrajenih z zgodbami in ilustracijami, ki osvetlijo zgodovino in okoliščine jedi.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se