Knjiga Keto dieta

Šifra izdelka: 9789617090208
Cena: 27,90 €
Avtor: Josh Axe, Leto izdaje: 2019, Založba: Primus.

30-dnevni načrt, kako shujšati, uravnati hormone, okrepiti zdravje možganov in odpraviti bolezen - Z več kot 80 recepti.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Ketogena dieta je dandanes dieta z najhitreje rastočim številom privržencev na svetu, in to upravičeno.

 

Če jo izvajamo pravilno, dokazano porabljamo maščobne zaloge, zmanjšajo se vnetja, zavira se napredovanje raka, z njo uravnavamo hormone in črevesne bakterije, lajšamo nevrološka obolenja in si celo podaljšujemo življenjsko dobo. 

 

V Keto dieti nam dr. Josh Axe po korakih ponudi temeljita in neposredna navodila, kako ostati zdrav vse življenje. Za razliko od drugih knjig o tej temi Keto dieta navaja in podrobno opisuje pet različnih ketogenih protokolov ter pojasnjuje, zakaj je izbira pravega nujna za vaše telo in vaš življenjski slog, če želite, da vam uspe.

 

V knjigi boste našli vse, kar potrebujete, da se lahko za vselej poslovite od trdovratne maščobe in kroničnih bolezni, vključno z:

•    nakupovalnimi seznami,

•    80 okusnimi recepti,

•    programi telesne vadbe,

•    dostopnimi razlagami znanstvene podlage učinkovite diete,

•    petimi različnimi keto načrti in navodili, kako izbrati tistega, ki vam je najbolj pisan na kožo!

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se