Knjiga Matejina veganska kuhinja 4

Šifra izdelka: 9789619303429
Cena: 29,90 €
Avtor: Mateja Tea Dereani, Leto izdaje: 2014, Založba: Dereani.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
  • Kakšen je strošek dostave?
    Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

    Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

    Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
  • Kako lahko plačam?
    Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

    Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
  • Kdaj dobim naročene izdelke?
    V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
  • Ali ima Norma ekološki certifikat?
    Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Z rastlinsko prehrano do izvornih okusov in prvinskega zdravja.

 

V knjigi je na 170 straneh predstavljeno več kot 70 novih in izvirnih receptov s fotografijami za klasično rastlinsko prehrano in presno prehrano:
• Juhe

• Predjedi in glavne jedi

• Solate

• Sladice

• Kruhi

 

V uvodnem poglavju je govora o tem, kako se lotiti zdravega načina prehranjevanja in na kaj moramo biti pri tem pozorni. V poglavju zajtrki so recepti za smoothije, ki jih naredimo s slovensko super hrano, ki jo naberemo sami. Predstavljena so tudi recepti, kako si sami pripravimo doma zdravo kavo, naredimo koruzni čips, vaflje ...

 

V poglavju Juhe je govora o tem na kakšen način kuhamo klasične zdrave juhice, kako si pripravimo presne juhe, kakšno vlogo ima česen v našem prehranjevanju.

 

V poglavju glavnih jedi steče debata tudi o tem ali sploh uporabljati olje pri kuhanju, katero in koliko in kaj o tem pravijo strokovnjaki.

 

V poglavju o solatah je predstavljeno nekaj nenavadnih solat z različnimi polivkami z oljem ali brez.

 

Seveda so v knjigi tudi zdrave sladice. Poleg receptov je razloženo, kako delamo lahke presne torte (brez oreščkov), kako naredimo zavitek – pečen in presni brez glutena. Pod sladicami so recepti za tiste, ki ne jedo glutena, za tiste ki ne uživajo nobenega sladkorja ter seveda za tiste, ki jim tudi rastlinske smetane in olja niso po godu.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se