Knjiga Odvadite se biti to, kar ste

Šifra izdelka: 9789617033441
Cena: 27,90 €
Knjiga "Odvadite se biti to, kar ste".

Kako se znebiti starega uma in ustvariti novega.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Knjiga "Odvadite se biti to, kar ste".

 

Založba: Primus.

 

Napisal: Dr. Joe Dispenza.

 

Najpomembnejša navada, ki se je lahko znebite, je, da se odvadite biti to, kar ste.

 

»Knjiga opisuje mogočne vaje, ki razkrivajo, zakaj se ne znebimo starih prepričanj, prinaša preproste metode, ki nas dobesedno izstrelijo onkraj vpliva omejujočih prepričanj. Knjiga je priročnik za uspešno življenje - ko bi ga le dobili že v prvem razredu.«

     - Gregg Braden, avtor knjižne uspešnice Božanska matrika.

 

»Zabaven in izjemno razumljiv priročnik dr. Joeja Dispenze za premreženje umskih in čustvenih vezij prinaša preprosto, a mogočno sporočilo: vaše današnje misli vplivajo na to, kako boste živeli jutri.«

     - Lynne McTaggart, avtorica knjižne uspešnice Polje.

 

»V knjigi, ki je pred vami, Joe Dispenza integrira področja nevroznanosti, kvantne fizike, epigenetike in psihonevroimunologije ter jih nadgradi v enoten, enostaven in predvsem uporaben sistem samopomoči. Dokazuje, da lahko tudi znanstvenik še tako zahtevno področje 'spusti na zemljo' in ga približa navadnim ljudem na razumljiv in sprejemljiv način. To omogoča, da vsak posameznik, tudi če ne pozna teh področij, naredi velik korak v svojem duhovnem razvoju. Najbolj pomembno pa je, da se hitro poznajo rezultati dela na sebi, da se aktivira proces samozdravljenja, da se izboljšujejo fizično zdravje, odnosi in uspešnost. Vse navedeno pa izboljša kakovost življenja.«

     - Marjan Ogorevc, bioterapevt, avtor knjig Samozdravljenje s karmično diagnostiko, Sodobna bioterapija in Spreminjamo sebe, spreminjamo svet.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se