Knjiga Sanjsko rojstvo

Šifra izdelka: 9789616950633
Cena: 27,00 €
Preobrazba otrokovega rojstva s pomočjo podob.
Avtorica: Catherine Shainberg
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

161 vaj za spočetje, nosečnost, porod in navezovanje

 

Dr. Catherine Shainberg, ki v svetu velja za eno od vodilnih psihologinj na področju domišljije in moči vizualizacij, v knjigi Sanjsko rojstvo podaja 161 konkretnih vaj za zavestno spočetje, nosečnost, porod in navezovanje. Ozavešča, kako razmišljati in zares pozitivno občutiti novo vlogo očeta ali matere, še preden se otrok rodi. Knjiga, ki je nastajala sedem let v sodelovanju s strokovnjaki za neplodnost in dulami, je izjemen priročnik ne le za starše, temveč tudi za strokovnjake s področja porodničarstva.
 

Sanjsko rojstvo ni priročnik o tem, kako postati starš, temveč daje pomen predstavam in odpira vrata moči sanjanja pri ustvarjanju novega življenja.

Poleg 161 vaj za spočetje, nosečnost, porod in navezovanje vsebuje tudi:
 

 • navodila za uporabo podob in zavestnega sanjanja, s katerim aktivirate ustvarjalno moč svojega uma in modrost svojega telesa,
 • vaje za pripravo na zanositev,
 • poglobljeno vodstvo za vsako trimesečje,
 • pomoč pri spreminjanju zakoreninjenih vzorcev strahu in starih sistemov prepričanj,
 • tehnike za očete in partnerje.

Kratke, natančne in učinkovite vaje preverjeno spodbujajo vse vrste pozitivnih izidov (sprostitev, obvladovanje bolečine, fiziološke spremembe, razrešitev zdravstvenih zapletov ter zdravljenje čustvenih ran in travm) in delujejo kot generalka za življenje. Dajo vam tudi notranjo moč in vitalnost za spoprijemanje z izzivi starševstva.
 

Sanjanje je jezik, ki ga naše telo razume. Telo nam v podobah kaže, kaj doživlja. Nanj lahko vplivamo tako, da ga nagovorimo s podobami. 

Poglej tudi te top prodajne izdelke


Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se