Knjiga Vegansko, preprosto, okusno - Nina Bavdek

Šifra izdelka: 9789610703655
Cena: 24,90 €
Avtorica: Nina Bavdek
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Knjiga vsebuje 50 enostavnih veganskih receptov, ki vam ne bodo vzeli veliko časa. Vsi recepti vsebujejo znane in dostopne sestavine, ki jih lahko dobite v bližnji trgovini. Knjiga ima 128 strani, trdo vezavo, je velikosti A5 formata, vsak recept pa vsebuje avtorske barvne fotografije.

 

Z nakupom podpirate tudi društvo Mestni mačjak v Kranju, ki bo od vsakega prodanega izvoda prejelo 10%.

 

Namen knjige je, da bo vsakemu, ki jo dobi v roke, v veselje ustvarjanje po preprostih receptih, kot je bilo avtorici v celotnem procesu od ideje same, ki se ji je kdaj pojavila pred spanjem, do samega postopka priprave vsakega recepta. Nekateri so uspeli že v prvem poskusu, nekateri pa so potrebovali precej več njenega časa in volje. V vsakega pa je vložila veliko truda in ljubezni.

 

Nina Bavdek je 31-letna tehtnica, zaljubljena v peko, kuhanje in ustvarjanje novih receptov, ki verjame, da lahko naredimo neverjetne stvari s preprostimi in ugodnimi sestavinami. Sladice peče od svojega 12. leta, na veganski način pa od leta 2013, saj je takrat spremenila način prehranjevanja.


Za veganski način življenja se je odločila, ker ima rada živali, naravo in zdrav način življenja. Na koncu dneva je najbolj pomembno naše zdravje in mirna vest.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se