Brezdimne palčke Moxa 5 kosov

Šifra izdelka: 6922244618800
Cena: 7,90 €
Brezdimne palčke Moxa. 5 kosov.

Sestava: korenika notopterygii (Qiang Huo), korenina angelicae dahuricae (Bai Zhi), korenina nardostachys (Gan Song), zogleneli listi kitajskega pelina (Charred folium artemisia argyi, Cuai Tan).
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Brezdimne palčke Moca 5 kosov. Moxa palčke se uporabljajo za terapijo, ki predstavlja pomemben del tradicionalne kitajske medicine. Osnovni namen moxa terapije je odpravljanje deficita (pomanjkanja) energije yang v telesu. Pri moxa terapiji se uporabljajo zeliščne paličice, s katerimi se grejejo akupresurne točke na določenem delu telesa. Na ta način se greje meridiane.

 

Uporaba: prižgite palčko moce in ko začne oddajati vročino, začnite segrevati željene predele kože. Pazite, da moco redno otresate in da se nikoli s prižgano moxo ne dotaknete kože!

 

Samo za zunanjo uporabo. Ni za uživanje. Preprečite stik s kožo.

Shranjevati v suhem prostoru in ne izpostavljati tresljajem.

Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Uporabite 1x dnevno.

 

OPOZORILO: Uporabljajte v odprtem in zračnem prostoru.

 

Količina: 5 palčk po 15g.

 

Proizvajalec: Chengdu Huasun Group Inc., Ltd., 1168 Huashen Industrial Park, Chengdu, Sichuan, Kitajska.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se