Minerali šungit vital 150g

Šifra izdelka: 0000000001722
Cena: 19,98 €
Šungitna voda je molekularno koloidna raztopina hidratiranih fulerenov. Vodo obogati s kalcijevimi in magnezijevimi solmi ter drugimi mikroelementi v koncentracijah in jo hkrati tudi očisti.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Priprava šungitne vode: šungit predhodno operite pod tekočo vodo. Vodo vlijete v steklen vrč in položite vanjo celotno vsebino šungit vital. V roku 15 minut je voda pripravljena za pitje.

 

Šungit vsebuje: ogljik, silicij, železo, magnezij, kalij in druge mikro in makro elemente.

 

Sestava: 100% naravni šungit

Rok trajanja: neomejen

Pakiranje: 150g neto

 

Količina zadostuje za neomejeno pripravo šungitne vode v literskem vrču dnevno. Šungitno vodo lahko pripravljate do 6 mesecev.

 

Država porekla: Rusija

Polni in prodaja: Apesol organic d.o.o., Kraigherjeva ulica 19B, SI-2230 Lenart v Slov. Goricah.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se