Šungit to go 35-50g

Šifra izdelka: 0000000001688
Cena: 3,29 €
Šungitni naravni kamen (70-90g) zadostuje za pripravo 500 ml šungitne vode. Šungitna voda je molekularno koloidna raztopina hidratiranih fulerenov. Šungit vodo bogati s kalcijevimi in magnezijevimi solmi ter drugimi mikroelementi v koncentracijah in jo hkrati tudi očisti in oživi.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Šungit TO GO je primeren za pripravo 500 ml šungitne vode. Še posebej je priročen za stekleničke, ki jih nosimo s seboj na izlete v naravo, na vadbo, na pot, v šolo in na sestanke. 

 

Šungit vsebuje: ogljik, silicij, železo, magnezij, kalij in druge mikro in makro elemente.

 

V majhni vrečici boste prejeli 1 kamen (35-50g) za energeriziranje pitne vode. 

 

PRIPRAVA:  Šungitni kamen predhodno speremo pod tekočo vodo, ga nato položimo v steklenico ali plastenko. Dolijemo vodo, počakamo nekaj minut, in že je Šungitna voda pripravljena za uživanje. Kamen je možno uporabljati do 3 mesece.

 

Država porekla: Rusija

Pakirano (lot): označeno na hrbtni strani embalaže. 

Polni in prodaja: Apesol organic d.o.o., Kraigherjeva ulica 19B, SI-2230 Lenart v Slov. Goricah.

Distributer: Verasio d.o.o., Gregorčičeva 18, 2314 Zgornja Polskava

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se