Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Nagradna igra je zaključena. Srečna nagrajenka je gospa ANJA LOZAR.

 

 

Nagradna igra traja od 18. 7. 2021 do 25. 7. 2021

 

Kako do nagrade? 🎁

 

1. Sledi profilu @bio_prodajalna_norma in @everyday_breakfast_club na Instagramu.
2. Všečkaj aktualno objavo.
3. V komentarju označite 3 prijatelje, ki obožujejo kokos. 🥥
4. Objavo lahko tudi deliš na story in nas označi, da ne spregledamo objave.
 
 
 

 

PRAVILA IN POGOJI SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI “ZAČNI SVOJ DAN S KOKOSOM.” (v nadaljevanju Pravila nagradne igre)

 

1. ČLEN: ORGANIZATOR 

Organizator nagradne igre »ZAČINI SVOJ DAN S KOKOSOM« (v nadaljevanju: »nagradna igra«) je Verasio d. o. o., Gregorčičeva ulica 18, 2314 Zgornja Polskava (v nadaljevanju: »organizator«), v sodelovanju z Everyday Breakfast club – APERTE d.o.o., Wilhelmova 2, 2250 Ptuj. 

 

2. ČLEN: TRAJANJE NAGRADNE IGRE 

Nagradna igra poteka od 18. 7. 2021 od 08:00 (po slovenskem času) do 25. 7. 2021 do 23:59 (po slovenskem času). 

 

3. ČLEN: NAMEN NAGRADNE IGRE 

Namen nagradne igre je promocija organizatorjev, njihovih izdelkov in storitev.

 

4. ČLEN: NAKUP NI POGOJ ZA SODELOVANJE V NAGRADNI IGRI 

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

 

5. ČLEN: KDO LAHKO SODELUJE V NAGRADNI IGRI 

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorjih, ki na kakršen koli način sodelujejo pri pripravi nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati člani komisije za žreb. 

 

6. ČLEN: KAKO SODELOVATI V NAGRADNI IGRI 

V nagradni igri je možno sodelovati na tako, da sodelujoči:

1. Spremljajo profila @bio_prodajalna_norma in @everyday_breakfast_club na Instagramu.

2. Pod objavo o nagradni igri v komentarju povabijo k sodelovanju 3 prijatelje.

3. In/ali delijo objavo na story na Instagramu.

 

7. ČLEN: NAGRADE

Enemu izžrebancu bomo podelili paket kokosovih izdelkov, ki vsebuje: 

- 1x brušeno kokosovo skodelico Breakfast club

- 1x žličko iz kokosovega lesa Breakfast club

- 1x BIO napitek kokos-mandelj Provamel

- 1x BIO kokosovo maslo Rapunzel

- 1x BIO kokosovo smetano za stepanje Amaizin

- 1x BIO vegansko čokolado s kokosovim mlekom Rapunzel

- 1x BIO namaz iz kokosa in mandljev Rapunzel

 

Izžrebanec ne more zahtevati nagrade v večjih količinah. Izžrebanec je upravičen le do nagrade, za katero je bil izžreban. Izžrebanec lahko prejme največ eno nagrado. Nagrade ni možno zamenjati za druge storitve. Nagrada ni prenosljiva. Organizator nagradne igre bo prevzel morebitne stroške pošiljanja nagrade. 

 

8. ČLEN: POTEK NAGRADNE IGRE IN NAGRADNI ŽREB 

Nagradna igra poteka od 18. 7.  2021 od 08:00 (po slovenskem času) do 25. 7. 2021 do 23:59 (po slovenskem času). 

Skupaj bo izžreban en prejemnik nagrade. 

Datum žreba: ponedeljek, 26. 7. 2021 

Žreb bo opravljen na sedežu organizatorja – Verasio d.o.o., Gregorčičeva 18, 2314 Zgornja Polskava. 

Žrebanje bo opravljeno računalniško in ne bo javno. Pri žrebanju bo sodelovala tričlanska komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja. O poteku žrebanja se piše zapisnik, ki ga podpišejo vsi člani komisije. 

 

9. ČLEN: RAZGLASITEV IZŽREBANCEV IN SPREJEM NAGRAD 

V roku 3 dni po žrebu bo organizator obvestil izžrebanca v zasebno sporočilo na Instagramu, ter ga prosil za podatke: ime, priimek, naslov in elektronsko pošto. Po pridobitvi pisnega soglasja, da bo izžrebanec sprejel nagrado, da sprejema Pravila nagradne igre in da se strinja z javno objavo podatkov na spletu, bosta ime in priimek izžrebanca objavljena na spletni strani www.norma.si. Nagrade bo organizator poslal v roku 5 dni od žreba. 

 

10. ČLEN: OSEBNI PODATKI 

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni, da organizator nagradne igre za izvedbo nagradne igre obdeluje naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov, e-naslov, ki jih uporabi za namene kontaktiranja o izžrebani nagradi. Osebni podatki sodelujočih v nagradni igri so varovani v skladu z veljavno zakonodajo in s splošnimi akti organizatorja nagradne igre s področja varovanja osebnih podatkov ter vsakokrat veljavnimi Splošnimi informacijami o varovanju osebnih podatkov. Kdor sodeluje v nagradni igri, se strinja, da se zbrani osebni podatki hranijo pri pooblaščeni osebi v Normi in pri izvajalcu nagradne igre le toliko časa, dokler se ne podelijo nagrade. Podatki se bodo hranili zgolj zaradi nagradne igre in se bodo takoj po podeljenih nagradah izbrisali. V kolikor bo organizator želel podatke hraniti dlje časa ali jih uporabiti za kakšne druge namene, bo sodelujoče dodatno prosil za privolitev. 

 

13. ČLEN: ODGOVORNOST ZA MOREBITNO ŠKODO 

Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala kot posledica te nagradne igre oz. prevzema in koriščenja nagrade. Organizator ni odgovoren za kakršne koli okvare omrežja, komunikacije, nepopolno delovanje elektronske pošte sodelujočega ali za prijave, ki so nepopolne, nerazumljive ali niso bile prejete. Organizator prav tako ni odgovoren za primer, da je sodelujoči v prijavni obrazec vpisal napačen, neveljaven ali nedelujoč elektronski naslov. 

 

14. ČLEN: SPORI IN PRITOŽBE 

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator nagradne igre. Rok za pritožbe je 5 dni po razglasitvi nagrajencev. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil udeleženca. Za morebitne spore je pristojno sodišče v Mariboru. 

 

15. ČLEN: KONČNE DOLOČBE 

Sodelujoči, ki sodeluje v nagradni igri, s tem izrecno izjavlja, da je seznanjen s Pravili in z njimi soglaša. Pravila bodo objavljena na spletni strani https://www.norma.si/nagradna-igra, veljati pa začnejo z dnem pričetka nagradne igre, tj. 17. 7. 2021. Organizator si pridržuje pravico do sprememb pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O vseh spremembah in novostih nagradne igre bo organizator sodelujoče obveščal z objavami na spletni strani Norme. V primeru vprašanj v zvezi z nagradno igro nas lahko kontaktirate na: norma@norma.si. 

 

V Mariboru, 17. 6. 2021

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se