Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
ZA PRAVE GURMANE
IN ZDRAVOJEDCE
Največja izbira
Največja izbira in kakovost BIO IZDELKOV
na spletu v Sloveniji

Zadovoljni in zdravi v pozno jesen

 


Izžrebani nagrajenci so: 

 

1. nagrada: Lidija Krebl 

2. nagrada: Nada Veber 

3. nagrada: Tinka Valtl

 

Ajurvedske čaje za všečkanje Normine Facebook strani prejmejo: 

Jožica Dellolivo, Tatjana Žvegler, Erika Kocjančič, Alenka Damijan, Dragica Kranjc 

 

Izžrebancem iskreno čestitamo in jim želimo čudovito razvajanje z žepnino v vrednosti 100,00 € in vrhunsko naravno kozmetiko 100% Pure. O prejemu nagrade bodo nagrajenci obveščeni tudi preko svoje e-pošte. 

 

Vsem, ki ste sodelovali v nagradi igri, se iskreno zahvaljujemo. 

 

Dobra novička za vas


Samo za sodelujoče v nagradni igri smo v bio prodajalni Norma pripravili odlično ponudbo samih poželjivih izdelkov znamke Vegalife!

  • Boste v decembru pripravljali slaščice? Peciva s presnim rožičem pričarajo tisti pravi vonj po praznikih. :-)
  • Vam primanjkuje omega 3?  Samo 5 sacha inchi semen zagotovi dnevno potrebo po omega 3. Ne bo težko, če so oblita s čokolado, kajne? :-)
  • Ste v stresu in vam primanjkuje energije? Kakavova zrna dvigujejo nivo energije in vzbujajo občutke ugodja. Ne nazadnje delujejo tudi kot afrodiziak.
  • Ste telesno aktivni in želite uravnovestiti telo pred, med in po vadbi? V ta namen so odlične Vegalife whole food ploščice s sestavinami, ki reagirajo bazično.

Izkoristite akcijo in 25 % popust na te izdelke. Ob nakupu nad 50 € poljubnih izdelkov iz naše spletne trgovine je dostava paketa za vas brezplačna!

 

 

Ponudba velja le za prejemnike tega sporočila in do vključno nedelje, 7.12.2014, oziroma do odprodaje zalog. Različni popusti in akcije se med seboj ne seštevajo. Ponudba velja le za gospodinjske odvzeme. Ponudba velja prav tako v bio prodajalni Norma v Mariboru. Popust v prodajalni unovčite tako, da na blagajni sporočite geslo VEGA.

 

 

 

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se