Norma Ljubljana 0590 45 500 Norma Maribor 02 320 40 22 Norma Celje 03 620 22 18 Norma Krško 07 492 51 51
Preko 3000 izdelkov v BIO kakovosti
 
Jamčimo najvišjo kakovost BIO izdelkov
V košarici
Vaša košarica je prazna
V košarici
Vaša košarica je prazna.


Izžrebani nagrajeci so:

  1. nagrada: Petra Šeškar
  2. nagrada: Jasmina Podgorelec
  3. nagrada: Klemen Petrovčič

Čokolade Vivani za všečkanje Normine facebook strani prejmejo:

Metka Vergles, Tjaša Lampe, Tanja Belšak, Irena Dobnik, Veronicca Ditrih
 

Izžrebancem  iskreno čestitamo in jim želimo čudovito ter zdravo poletje z žepnino za počitnice  in zdravimi izdelki Vegalife.  O prejemu nagrade bodo nagrajenci  obveščeni tudi preko svoje e-pošte.  
 

Vsem, ki ste sodelovali  v nagradni igri, se iskreno zahvaljujemo.


Dobra novica zate

Izbrali smo 3 izmed najbolj priljubljenih poletnih izdelkov za zdravje in negovan videz. Pri nakupu poljubnega izdelka Vegalife prejmeš za darilo kokosovo maslo, primerno za uživanje in poletno nego telesa.  V primeru nakupa kokosovega olja pa dobiš 2 DARILI: kakavovo maslo & kokosovo mleko.
 

Vsem sodelujočim v nagradni igri Norma podarja brezplačno dostavo za celotni spletni nakup, če košarica vsebuje vsaj en izdelek iz spodnje ponudbe.

 

 

Ponudba za brezplačno dostavo in akcija izdelkov Vegalife traja do 31.7.2014 oziroma do odprodaje zalog. Ponudba za izdelke Vegalife velja pri naročilu na spletni strani www.norma.si, v bio prodajalnah Norma v Mariboru in v Ljubljani. Brezplačna poštnina velja za celotni spletni nakup, če košarica vsebuje vsaj en izdelek in zgornje ponudbe. Ta ponudba za brezplačno dostavo ne velja za pošiljke na Hrvaško. Strošek poštnine bomo odšteli pri obdelavi naročila. Različni popusti in akcije se med sabo ne seštevajo. Popust ne velja za izdelke, ki so že v akciji.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se
Zapri
S kljukico soglašate, da podjetje Verasio d.o.o. uporabi vaše podatke za namen pošiljanja informacij preko e-pošte. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Želim prejemati le e-novice, ki so zame relevantne. S kljukico soglašate, da bomo vaše podatke profilirali in boste prejemali le e-novice, ki temeljijo na vaših osebnih interesih. Primer: vabila na naša predavanja in delavnice v vam najbližji Normi. Vse o varovanju osebnih podatkov.
Napaka: vpišite svoje podatke