BIO seme sabljastega triplata (grško seno) Sonnentor 120g

Šifra izdelka: 9004145001183
Cena: 3,55 €
BIO seme sabljastega triplata (grško seno) Sonnnentor.

Sestavine: bio seme sabljastega triplata (Trigonella foenum graecum). Iz kontrolirane ekološke pridelave.
Izberi količino:
V košarico
Ekološko
Ekološko
Embalaža prijazna okolju
Embalaža prijazna okolju
Te pred nakupom zanima?
  • Kakšen je strošek dostave?
    Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

    Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

    Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
  • Kako lahko plačam?
    Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

    Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
  • Kdaj dobim naročene izdelke?
    V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
  • Ali ima Norma ekološki certifikat?
    Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

BIO seme sabljastega triplata (grško seno) Sonnentor. Kalčki sabljastega triplata imajo vonj po curryju in se dobro podajo k riževim jedem in testeninam.

 

Neto količina: 120 g.

 

Proizvajalec: Sonnentor GmbH, 3910 Sprögnitz 10, Avstrija.

 

Proizvodnjo kontrolira: AT-BIO-301. Kmetijstvo EU.

 

Uporabno najmanj do: odtisnjeno na hrbtni strani embalaže.

 

Shranjevanje: Hraniti na suhem, zaščiteno pred toploto.

 

Priprava: 6-8 ur jih namakajte, nato jih pustite kaliti 2-4 dni, da ne postanejo grenki. Idealna temperatura za kaljenje: 18 - 20°C, zalivamo 2x dnevno.

Izdelek je nepogrešljiv v naslednjih receptih

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se