Knjige

Alkalizirajte ali umrite

Alkalizirajte ali umrite

Šifra izdelka: 9789619092217
Cena: 16,90 €
V odmevnem naslovu knjige se skriva pomembno sporočilo, ki lahko koristi vsakomur. To sporočilo bo pomenilo revolucijo v skrbi za zdravje, temelji pa na enem samem načelu, ki se glasi - alkalizirajte svoje telo! Svet se sooča z največjo zdravstveno krizo v vsej svoji zgodovini. Dr. Baroody je z obsežnim raziskovalnim delom in s kliničnimi spoznanji pokazal, da so bolezenska stanja neposredno povezana z zakisanostjo organizma. Umazan zrak, ki ga vdihujemo, ter s kemikalijami onesnažena hrana in voda predstavljajo le del problema. Številni stresni dejavniki - fizični, čustveni, duševni in celo duhovni - v telesu povzročajo nastanek odpadnih kislin in rušijo kislinsko - bazično stanje vašega organizma in se odločili za ustrezen način ponovnega vzpostavljanja ravnovesja. Vaše telo bo lahko zaživelo z novimi življenjskimi močmi.
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Spoznajte:

- Natančno definicijo bazičnosti in kislosti.

- Zakaj v tkivih nastajajo odpadne kisline.

- Zakaj je solna kislina za vaše telo koristna, ostale kisline pa ne.

- Kakšne so potrebe žlez in organov po bazičnem okolju.

- Resnice o nalezljivih boleznih.

- Kako preprečiti bolezni, ki nastanejo zaradi zakisanosti telesa in pospešujejo staranje.

 

Naučite se:

- Izbirati živila, ki ustvarjajo bazičnost.

- S pomočjo 21 - dnevnega načrta pripravljati obroke, ki ustvarjajo bazičnost.

- Uporabljati prehranska dopolnila, s katerimi boste vzdrževali ustrezno kislinsko - bazično ravnovesje.

- Uživati nova superživila, ki ustvarjajo bazičnost.

- Preprečiti škodljive učinke stresa.

 

Sprejmite načela bazičnega načina življenja in doživite prednost odličnega zdravja!

Knjige

 

V znanju je moč! Če želite živeti polno, zdravo in srečno življenje, se je o skrivnostih življenja najprej treba ustrezno podučiti. Knjige so prava pot do novih idej, spoznanj in navdiha v vseh življenjskih obdobjih. Naša knjižna polica je založena s knjigami iz različnih področij. Na voljo so kuharske knjige, knjige za osebno rast, otroške knjige in druge odlične knjige za prehrano in zdrav življenjski slog. Z njimi boste spregledali in premagali svoje slabe navade, dobili novo motivacijo za življenje in uspešno premagovali vsakodnevne izzive, znotraj družine in širše. Knjiga je prav tako vedno dobra ideja za obdarovanje.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se