Knjige

Kitajska študija

Kitajska študija

Šifra izdelka: 9789619092231
Cena: 28,90 €
Kitajski študiji je usojeno, da postane ena najpomembnejših knjig desetletja, ker je napisana iskreno, pogumno in jasno, z intelektualno poštenostjo in globoko pronicljivostjo. Če se bo začela uveljavljati v praksi, se bo začelo obdobje nalezljivega zdravja. - Dr. Hans Diehl Kitajska študija je revolucionarna študija; ponuja odgovore, ki jih dolgo časa iščejo zdravniki, znanstveniki in zdravstveno zavedni bralci. Kaj v resnici povzroča raka? Kako lahko podaljšamo življenje? Kaj bo ustavilo epidemijo debelosti? Jasno in čudovito napisana knjiga enega najbolj spoštovanih prehranskih strokovnjakov predstavlja velik preobrat v našem razumevanju zdravja. - dr. Neal Bernard Kitajska študija je izjemno koristna, odlično napisana in zelo pomembna. Iz te pogumne in modre knjige sem se naučil neizmerno veliko. Če boste nasvete tega izjemnega priročnika vzeli resno, vam bo telo hvaležno vsak dan preostanka vašega življenja. John Robbins
Izberi količino:
V košarico
Te pred nakupom zanima?
 • Kakšen je strošek dostave?
  Pri vrednosti nakupa nad 50,00 EUR stroške dostave namesto tebe poravnamo mi! V nasprotnem primeru poštnina znaša 4,90 € za vse pakete.

  Storitev »plačilo po povzetju« se doplača 1,20 €.

  Če bo tvojo pošiljko potrebno zavarovati s storitvijo »pazljivejše ravnanje«, ti bomo to naknadno dodatno zaračunali v višini 1 €.
 • Kako lahko plačam?
  Plačaš lahko enostavno po predračunu (spletno nakazilo) ali po povzetju (+1,20 €).

  Možno je tudi plačilo z bančno kartico (Mastercard ali Visa) ali preko sistema PayPal (+1,50 €).
 • Kdaj dobim naročene izdelke?
  V kolikor boste naročilo oddali do 10.00 in bodo vsi izdelki na zalogi, bomo paket odpremili še isti dan in ga lahko pričakujete naslednji delovni dan.
 • Ali ima Norma ekološki certifikat?
  Bio prodajalni Norma je mariborski Inštitut za kontrolo in certifikacijo podelil ekološki certifikat. Izdelki v prodajalni Norma so od certificiranih ekoloških dobaviteljev in slovenskih ekoloških kmetov.


Več o izdelku

Kitajska študija je knjiga, ki je temeljito pretretresla medicinske in nutricionistične kroge po vsem svetu. Avtor v njej pojasnjuje mehanizme delovanja človeka ( vpliv hrane na zdravje oziroma bolezen) in človeške družbe (medsebojno prepletenost prehranske, farmacevtske, medicinske industrije, znanosti in politike). Ponuja nam usodno pomembno orodje za preprečevanje in zdravljenje skoraj vseh bolezni in informacije o realnih zmožnostih sodobne farmacevtske medicine.

 

Dr. Campbell je ena največjih znanstvenih avtoritet na svetu; na njegove raziskave ni imel vpliva nihče; ne industrija, ne politika, ne lastne finančne koristi. Njegovo temeljno vodilo je iskanje resnice.

 

Uči nas, kako se z lahkoto spremenimo iz pasivnih "kupcev zdravja in daljšega življenja" v ljudi, ki si bodo zagotovili velikanske koristi, četudi že imamo kronične oz. avtoimunske bolezni, vključno z rakom, diabetesom, multiplo sklerozo, lupusom, artritisom ...

 

Izid Kitajske študije štejem kot naš doslej največji prispevek k javnemu zdravju in zdravju posameznika in sem na ta zgodovinski prispevek izjemno ponosen. Knjiga bo aktualna, dokler bomo ljudje takšni, kot smo, kar pomeni, da bomo z njo osrečevali še veliko generacij.

 

Tistim, ki so razumeli, da lahko sami za svoje zdravje naredijo več kot vsi drugi skupaj, sem z nemalo zadrege priporočal na kupe knjig, da bi jim ponudil celovite, jasne, prepričljive in preverjene informacije. Od zdaj naprej ne bom imel teh težav - ponudil bom samo eno knjigo - Kitajsko študijo. - Ivan Soče

Knjige

 

V znanju je moč! Če želite živeti polno, zdravo in srečno življenje, se je o skrivnostih življenja najprej treba ustrezno podučiti. Knjige so prava pot do novih idej, spoznanj in navdiha v vseh življenjskih obdobjih. Naša knjižna polica je založena s knjigami iz različnih področij. Na voljo so kuharske knjige, knjige za osebno rast, otroške knjige in druge odlične knjige za prehrano in zdrav življenjski slog. Z njimi boste spregledali in premagali svoje slabe navade, dobili novo motivacijo za življenje in uspešno premagovali vsakodnevne izzive, znotraj družine in širše. Knjiga je prav tako vedno dobra ideja za obdarovanje.

Da bi vam olajšali uporabo našega spletnega mesta, uporabljamo piškotke. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Podrobnosti o piškotkih.
Strinjam se